Wij vinden het belangrijk om voor u een tuin te creŽren waarin u volop kunt genieten en waar ieder seizoen voor een nieuwe verrassende sfeer zorgt. Met onze ontwerpen streven we ernaar om dit gevoel ook al vanaf het begin te realiseren. We leggen daarmee de basis voor een tuin die steeds mooier wordt en zich zal ontwikkelen tot een volwassen tuin die volledig in harmonie is met de omgeving en uw leefgenot.

Het ontwerpen van uw tuin verdelen we
in verschillende fases.

1) Kennismakingsgesprek en inventarisatie

Als u interesse heeft in een ontwerp en/of
beplantingsplan, dan kunt u geheel vrijblijvend
een afspraak maken. In dit gesprek maakt u kennis met ons bedrijf en gaan we nader in op onze werkwijze.2) Schetsontwerpen

Op basis van ons eerste gesprek en de plattegrond van uw tuin, zullen we een aantal schetsen maken. Deze zullen we aan u presenteren en er zal besproken worden welk voorstel uw voorkeur heeft. We kunnen u dan tevens een indicatie geven van de kosten van de verschillende voorstellen.

3) Definitief ontwerp

In deze fase maken we een gedetailleerde ontwerptekening van de algehele vormgeving. Eventueel tekenen we een onderdeel daarvan in perspectief zodat u een goed gevoel krijgt over hoe het er straks uit komt te zien. U ontvangt ook een gespecificeerde begroting van de realisatie van het ontwerp.

4) Beplantingsplan

Op het beplantingsplan staat aangegeven welke beplanting waar komt. Deze fase is heel belangrijk, omdat juist de beplanting straks voor een groot deel de sfeer en identiteit zal bepalen van uw tuin. We besteden dan ook veel aandacht aan een optimale combinatie van vorm, kleur, lichtinval en bloeitijd.

5) Aanleg

Als alles door u is goedgekeurd, kan er begonnen worden met de realisatie van het ontwerp. Voor onze werkwijze verwijzen wij naar het onderdeel aanleg op deze internetsite.

Een goed ontwerp speelt uiteraard in op uw wensen en budget en de stijl van het huis en zijn omgeving. In dit gesprek zullen we dan ook uitgebreid uw voorkeuren, wensen en eisen bespreken.

Dit eerste gesprek vindt bij u thuis plaats om een goed gevoel te krijgen voor uw leefomgeving en is volledig kosteloos en vrijblijvend.