Uw ontwerp is klaar en het is tijd om uw droomtuin te gaan realiseren. Om straks jarenlang te kunnen genieten van uw tuin, is het belangrijk om de aanleg goed te voor te bereiden, op een vakkundige manier uit te voeren en degelijke materialen te gebruiken.
Dit proces kunt u zorgeloos aan ons toevertrouwen, aangezien wij met vakbekwaam personeel en oog voor detail werken.

De aanleg start altijd met voorbereidend grondwerk,
dat als basis dient voor alle andere onderdelen.
U moet daarbij denken aan zaken als het uitzetten
van de juiste hoogte en maten, het leggen van
leidingen, spit- en rooiwerk en het graven van vijvers
en zandcunetten voor de bestrating.
Ten slotte adviseren wij u graag met welke tuindecoraties (planten
in potten, ornamenten, e.d.) en welk type meubilair uw tuin echt
een harmonisch geheel vormt.

Kortom,
De Vier Seizoenen is uw betrouwbare en deskundige partner
voor het realiseren van een complete droomtuin.

Renovatie
Nazorg

Onze service stopt niet na oplevering van uw tuin. Enige tijd na de aanleg of renovatie zullen we dan ook contact met u opnemen om te informeren of uw tuin zich naar alle tevredenheid ontwikkelt. Indien nodig, zullen we dan bijvoorbeeld planten die niet goed bloeien vervangen.


Naast het verrichten van standaard werkzaamheden, zijn wij ook ervaren en deskundig op het gebied van bestrating, de aanleg van beregeningssystemen en verlichting en diverse kleine bouwwerken zoals schuttingen en pergola’s. Een specialiteit van De Vier Seizoenen is het knippen van vormen in bijvoorbeeld Buxus en Taxus.

Naast het volledig aanleggen van nieuwe tuinen, is het ook mogelijk om een gedeelte van uw tuin te renoveren. Met oog voor mooie bestaande bomen, planten en andere elementen en rekening houdende met uw budget, adviseren wij u graag hoe we uw bestaande tuin een eigentijdse metamorfose kunnen geven.