Goed onderhoud is van groot belang om uw tuin mooi en in optimale conditie te houden of goed te laten ontwikkelen tot een volwassen tuin die in lijn is met het ontwerp. Daarnaast is het belangrijk dat de tuin ook in ieder seizoen leeft en een mooie uitstraling heeft.

Wilt u vooral genieten van uw tuin of ontbreekt de kennis of de tijd, laat dan het onderhoud aan De Vier Seizoenen over. Afhankelijk van uw behoefte bieden wij verschillende mogelijkheden.

U kunt ons inhuren voor deelwerkzaamheden als snoeien, het bemesten van gazon en beplanting, onkruidbestrijding, het plaatsen van een schutting of bijvoorbeeld het reinigen van uw vijver. Een specialiteit van De Vier Seizoenen is het kaarsrecht knippen van heggen en het knippen van vormen in bijvoorbeeld Buxus en Taxus.
Onderhoudscontract

Wilt u het hele jaar zorgeloos genieten van uw tuin en er geen omkijken naar hebben, geeft u dan uw tuin volledig in handen van
De Vier Seizoenen.
Sluit u met ons een onderhoudscontract af voor het
Groentotaalpakket, dan hoeft u zelf niets meer te doen in uw tuin en weet u van tevoren precies hoeveel uw tuin per jaar kost. Afhankelijk van de grootte en inrichting van uw tuin, komen we dan bijvoorbeeld 12 keer per jaar bij u langs.

Naast het
Groentotaalpakket, bieden wij ook de mogelijkheid om onderhoudscontracten af te sluiten voor deelwerkzaamheden.

Een onderhoudscontract wordt voor de duur van 1 jaar afgesloten en u betaalt een vast bedrag per kwartaal. Aan het einde van het jaar bespreken we of u het contract wilt verlengen en in welke vorm.

Hieronder volgt een overzicht van de verschillende mogelijkheden:

Groentotaalpakket: De Vier Seizoenen verzorgt het volledige onderhoud van uw tuin.
Snoeipakket: De Vier Seizoenen verzorgt de voorjaars-, zomer- en najaarssnoei.
Gazonpakket: De Vier Seizoenen verzorgt het maaien en bemesten van uw gazon.


Uiteraard verzorgen wij voor u ook een volledige opknapbeurt van uw tuin. In dat geval kunnen we u vooraf een indicatie geven van de te verwachten kosten.